This is a tryout version of RSform!Pro. Click here to purchase a license.

Aftale on eneundervisning - LÆS VENLIGST DET HELE.

Hos School of Rock er der ingen langsigtede forpligtelser. Undervisningen tilrettelægges efter individuelle ønsker og kan stoppes til en hver tid. Dog beder vi om at følgende regler overholdes:

  • Afbud skal modtages MINDST 24 timer før aftalte lektion ellers skal lektionen betales alligevel.
  • Mød til tiden - vi er normalt fleksible, men vi kan ikke lade det gå ud over den næste elev så lektionen risikerer at blive forkortet. Og ja, lektionen skal betales alligevel.

Efter den første lektion kræver School of Rock forudbetaling af mindst en lektion. Ved den 2. lektion skal der betales dobbelt pris. Beløbet kan altid refunderes hvis ingen nye lektioner er aftalt.

Aflyses lektionen af lærer ydes ingen kompensation. Hvis lektionen er forudbetalt kan pengene returneres eller ny lektion kan aftales.

Aftale om ny lektion kan gøres fra gang til gang eller aftales på et hvert tidpunkt. Lektionstiderne er tildelt på ’først til mølle’ og den samme tid hver uge kan ikke garanteres med mindre andet er aftalt.

Afbud skal meddeles direkte til lærer eller på info@schoolofrock.dk eller på mobil tlf - IKKE via SMS og IKKE ved at lægge besked hos Lydmuren. Hvis der ikke bliver svaret på mobilnummeret så læg venligst en besked.

Mobilnumre bliver sendt når du tilmelder dig.

Ved at skrive under elektronisk herunder erklærer jeg mig enig med reglerne - specielt den med at jeg betaler alligevel hvis jeg ikke aflyser 24 timer før(og det er ligemeget om det er pga. sygdom, invasion fra Mars, hunden spiste min guitar, jordskælv, bus/tog problemer, mobilen løb tør for strøm eller andet som vi ikke har noget indflydelse på.Elev navn (*)

Skriv venligst dit navn!
Værge navn
Invalid Input Skal udfyldes hvis eleven er under 18 år.

Telefon(er) (*)

Skriv venligst et eller flere telefonnumre!
E-mail (*)
ugylding emailaddresse! Email bliver brugt til at oprettelse af bruger id på School of Rock så det skal være en email eleven har adgang til.

Underskrift (*)
Du skal skrive et navn her! Ved at skrive mit navn her erklærer jeg mig enig med reglerne. Skal udfyldes af værge hvis elev er under 18 år.

Dato (*)

Vi skal lige have en dato! dd.mm.åååå

Kommentarer

Invalid Input
Skriv hvad du er interesseret i - el guitar, akustisk guitar, lead eller ? Lad os også vide hvilke tider du foretrækker. Jo mere information, jo bedre - så hører du fra os.